SATO Business Partner er en full service forretningspartner, hvor vi lægger vægt på at kunne løse alle dine økonomiske problemstillinger gennem professionel administration og rådgivning.

Vi er en lille virksomhed med sammenlagt mange års erfaring med finansielt og økonomisk arbejde, og vi råder derfor over betragtelige ressourcer, som vores kunder kan trække på.

Vi er ikke din helt traditionelle partner indenfor regnskab og økonomi, da vi gennem vores mange år på markedet også kan tilbyde at gå ind og rådgive omkring processer og planlægning i store som små virksomheder og dermed sørge for, at de rigtige beslutninger bliver taget fra ledelsesniveau og nedefter. På denne måde differentierer vi os fra mange andre virksomheder på markedet, da vi kan tage os af alle typer opgaver, både nationalt og internationalt, og samtidigt komme med mere langsigtet rådgivning, der kan hjælpe virksomheden med at vækste.

Hos os er det vigtigt, at kunden føler sig i centrum, og derfor vil der altid være en partner knyttet til hver enkelt kunde for at mindske skællet mellem os og kunden. Vi ønsker tætte og langvarige relationer med vores kunder, hvor vi sammen kan sætte gang i væksten i virksomheden.

Vi er placeret i Roskilde lige udenfor København samt i Faxe Syd for Køge, og vi har derfor nemt ved at komme rundt og besøge vores kunder. Internationalt kan vi hjælpe kunder i Norden og i Polen.

Vi arbejder meget transparent og udfører gerne arbejdet hos jer, så I direkte kan opleve den værdi som vi kan tilføre jeres organisation. At være fleksibel så hver enkelt løsning passer til vores kunder er meget vigtigt for os, da vi ønsker tætte relationer med nuværende og fremtidige samarbejdspartnere, så vi sammen kan skabe værdi for hinanden.

orange-white-office-space
logo

31 19 75 88

53 20 52 00

Rådhusvej 6C
4640 Faxe

Lundemarken 6
4000 Roskilde

E-conomic partner

Legaldesk partner

Anerkendt af vores kunder og levarandører

info@sato.dk

©2022 – All rights reserved