Når virksomheden udvikler sig opstår der på et tidspunkt behov for at evaluere om det økonomisystem, der anvendes vil være det rigtige fremover. Det kan f.eks. være i forbindelse med etablering af nye aktiviteter, produktion eller yderligere selskaber.

Når man skal have nyt økonomisystem til virksomheden, står man derfor overfor en række valg, som man skal tage ud fra en masse parametre, som man ikke er vant til at håndtere eller udfordre, og derfor har behov for hjælp til at få overblikket på. Der findes mange forskellige økonomisystemer, der kan en masse forskelligt og passer til forskellige typer af virksomheder og forskellige måder at arbejde på.

SATO Business partner kan hjælpe dig og din virksomhed med at tage det rigtige valg ved at guide dig igennem processen, så valget på samme tid bliver taget på det rigtige grundlag og ud fra de rigtige parametre. Vi har erfaring fra mange forskellige typer systemer, bl.a. Business Central, Navision og E-conomic, og vi kender fordele og ulemper ved de forskellige systemer.

Vi kan også hjælpe, hvis I har taget beslutningen, men oplever, at det i hverdagen er svært at holde fokus på både projektet og daglig drift. Vi har stor erfaring i at få projekter tilbage på ret køl og håndtere jeres leverandør til tilfredshed for begge parter.

logo

31 19 75 88

53 20 52 00

Rådhusvej 6C
4640 Faxe

Lundemarken 6
4000 Roskilde

E-conomic partner

Legaldesk partner

Anerkendt af vores kunder og levarandører

info@sato.dk

©2022 – All rights reserved