Hos SATO Business Partner har vi specialiseret os i virksomheder i vækst, eller virksomheder der ønsker at vækste. Vi har erfaringen fra mindre virksomheder og til de helt store, så vi ved hvad det kræver for en virksomhed til at tage springet fra 20 til 100+ ansatte. Vi har også erfaring med springet fra at være en dansk virksomhed til at blive en international virksomhed, herunder processen omkring etablering af selskab i udlandet.

SATO Business Partner er derfor langt mere end din uvildige bogholder. Vi tager os naturligvis af regnskabet og bogføringen i bedste kvalitet og fører det frem til din revisor, men vi kan meget mere.

Vi er på samme tid din sparringspartner på sidelinjen, der kan rådgive omkring de rigtige økonomiske beslutninger. Økonomien er grundstenen for vækst, hvorfor vi kan hjælpe med den sunde økonomiske struktur og samtidigt hjælpe med f.eks. dialog med Vækstfonden eller søgning efter lignende vækstkapital.

Som full service bureau kan vi levere alle former for ydelser, når det kommer til administreringen af jeres økonomiske aktiviteter, og vores indgående kendskab til virksomheds- og markedsstrukturer gør os i stand til at kunne analysere og rådgive omkring din virksomheds vækstmuligheder gennem styring af cash flow, solid likviditet og en generel overskuelig økonomisk situation.

Vores fokus er at få styr på din økonomi, så den fremadrettet kan bruges til at lægge grundlaget for gode, velovervejede og realistiske beslutninger og målsætninger. For at understrege at vi tager vores kunder meget seriøst, vil du hos SATO Business Partner altid have en partner tilknyttet for at mindske afstanden mellem dig som kunde og os som leverandør og for at sikre, at vi altid yder den bedste service til vores kunder.

Senior businessman shaking hands as a sign of a successfully concluded deal
logo

31 19 75 88

53 20 52 00

Rådhusvej 6C
4640 Faxe

Lundemarken 6
4000 Roskilde

E-conomic partner

Legaldesk partner

Anerkendt af vores kunder og levarandører

info@sato.dk

©2022 – All rights reserved