Procesoptimering

Mange virksomheder er ikke klar over, hvor meget værdi i form af penge og ressourcer, der kan skabes ved at gøre tingene på den rigtige måde i form af optimering af processer og rutiner. Det er oftest indad, at man skal kigge, når effektiviteten i virksomheden skal øges, såsom at håndtere mere med samme ressourcer eller sænke omkostninger. I de fleste situationer er det slet ikke en umulig opgave, men i mange tilfælde kræver det friske øjne udefra, der kan påpege de områder, hvor ændringer kan gavne og derved, at der kan skabes en reel værdi af forandringen.

Hos SATO Business Partner tager vi bl.a. udgangspunkt i en månedsafslutning, der som en analyse af virksomhedens processer skal kortlægge de områder, der er kritiske for virksomheden og derved kunne analysere, hvor vi mener, at der er plads til forbedring. Procesoptimering er et utrolig værdiskabende værktøj, og det er essentielt både for de virksomheder, der ønsker at vækste eller ældre virksomheder, der ønsker at gøre op med gamle dyder.

Med SATO Business Partner som støtte for procesoptimering tager vi fat med at optimere værdiskabelsen indenfor en lang række områder, såsom likviditetsstyring, tilbudsgivning, månedsafslutning, projektledelse, omkostningsstyring, debitorstyring eller håndtering af betalinger. I forbindelse med en indledende snak kan vi få identificeret, hvor vi kan hjælpe med at skabe værdi i din virksomhed.

logo

53 20 52 00

Lundemarken 6
4000 Roskilde

E-conomic partner

Anerkendt af vores kunder og levarandører

info@sato.dk

©2019 – All rights reserved